У театрі Аалто в Ессені, Німеччина, одного вечора домінували дизайнери з усього світу, і ми були серед них. З величезною гордістю повідомляємо, що Alca стала носієм Red Dot 2024!

Технології та дизайн йдуть поруч

У ході урочистого вечора було нагороджено колекцію кнопок Linka та Dot.Dot. Ці кнопки були створені у 2023 році у співпраці з відомим чеським дизайнером Люсією Колдовою, яка додала до колекції оригінальність та мінімалізм. Кнопки характеризуються м'якими, але строгими лініями та акуратною обробкою. Однак їх можливості користувача, що гарантують ідеальний комфорт при повсякденному використанні, не відстають. Усю колекцію створили розробники компанії Alca на чолі з менеджером Томашем Крістом, який особисто приїхав до Ессена за нагородою. Коли людина отримує нагороду за роботу, в яку він тією чи іншою мірою зробив свій внесок, це приємно. Співпраця з дизайнером – це завжди цікава розвага та свого роду виклик для нас, як технічних фахівців. Журі Red Dot чітко сказали нам, що ми були першими у цьому виклику, — не приховує свого ентузіазму Томаш Кріст.

Технології та дизайн йдуть поруч

Коронний номер Alca

Red Dot 2024 – третя поспіль нагорода в галузі дизайну, яку отримали колекції Linka та Dot.Dot., одночасно вона є найважливішою. Це найвідоміше у світі змагання у цій галузі. Конкурс був заснований в 1955 році в Ессені, Німеччина, де він досі відбувається. Компанії та дизайнери можуть змагатися у трьох категоріях, Alca отримала премію у категорії «Дизайн продукту» . Здобуття цієї нагороди передували успіхи в конкурсах iF Design Award та Czech Grand Design 2024. Премія Red Dot Design Award гідно завершує цю серію досягнень.

Коронний номер Alca

Подивіться, якою була атмосфера на гала-вечорі